Mainiot Liikelahjat on myynyt yrityksille asiakaslahjoja ja lahjoja henkilöstölle vuodesta 1999, pian 20 vuotta.

Haluamme tarjota yrityksille mainioita lahjoja tuomaan hyvää mieltä heidän asiakkailleen, henkilökunnalleen ja yhteistyökumppaneilleen.  

Tiedämme, että yhä useammin mainoslahjat ja liikelahjat joudutaan valitsemaan kiireellä muun työn ohessa. Siksi olemme rakentaneet verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen ja selkeän.

Aiemmilla verkkosivuillamme oli noin 10 000 tuotetta, niistä noin 1000 parasta olemme nostaneet verkkokauppaamme.  Yritämme näinkin helpottaa asiakkaiden valintaa ja vertailua.

Mainoslahjojen eri kategorioiksi ryhmittelyn lisäksi laitoimme omiksi ryhmikseen express-tuotteet ja ekologisemmiksi katsomamme tuotteet. Ekologisemmiksi tuotteiksi katsomme lähialueella (kotimaa ja naapurimaat) valmistetut tuotteet, ekologisesti valmistetut tuotteet, kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet, biohajoavat tuotteet ja kierrätykseen sopivat tuotteet.

Yhä pienempiä määriä voi helposti ja edullisesti personoida vielä enemmän "oman" näköiseksi. Useimmista voi valita värit oman PMS-sävyn mukaan, useita tuotteita voi työstää oman mallisiksi ja useissa tuotteissa on vaihtoehtoja materiaalien välillä.  

Autamme asiakkaitamme hoitamaan rutiinitilaukset mahdollisimman joustavasti ja helposti.  Selkeiltä sivuiltamme asiakkaamme on helppo etsiä tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Usean vuoden kokemuksen ja tietämyksen olemme antaneet asiakkaidemme käyttöön  hinta-laatu-toimitusnopeus -sektorilla - toisin sanoen näiden kriteerien pohjalta on valittu koko tuotevalikoima.   Ja kun haluat henkilökohtaista apua valintoihin niin soita tai meilaa!

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

.

Marja Pönni

Yrittäjä

.