TIETOA MEISTÄ

Uudet tuotteet

Uusi Techno Kynä Näytä suurempana

Techno Kynä

Uusi

Metallikynä josta etuosa on tehty kauniista valuumuovista

Tiedot

2,18 €

Tiedot

Minimitilausmäärä merkatulle tuotteelle 300 kpl
Minimitilausmäärä tuotteelle ilman merkkausta 300
Materiaali Metalliseos
Värit Valkoinen, Musta
Valmistus Suunnittelu Eurooppa, valmistus Kaukoitä
Pakkaus Pahvirasia
Tuotteen merkkaus 1-väripainatus sisältyy hintaan. Jos haluat merkkauksen useammalla värillä, tee tarjouspyyntö tuotteesta ja tarkenna lisätiedoissa toivettasi.
Toimitusaika merkkaamattomalle tuotteelle 2 viikkoa
Toimitusaika oikovedoksen hyväksynnästä noin 3 viikkoa
Haluatko tarjouksen tuotteesta? Ruksaa "haluan tarjouksen" ostoskoriin. Saat tarjouksen 48 tunnin sisällä. Ja aina kun määrä tai merkkausvärien määrä poikkeaa minimistä, teemme automaattisesti ensin tarjouksen.
Haluatko mallin tuotteesta? Yritykset voivat tilata malleja. Malli ei ehkä ole toiveväriäsi tai painatusta voi olla valmiina. Tuotteen hintaan lisätään toimituskuluja 4,40 €/lähetys. Laita yrityksesi tiedot tilaustietoihin, koska toimitamme tuotteita vain yrityksille.
Haluatko ostaa tuotteen? Tilaa tuote. Lähetämme vahvistuksen 24 tunnin sisällä. Lähetä vektoroitu aineisto myynti@mainiotliikelahjat.fi. Lähetämme vedoksen. Tilaus on voimassa vasta sitten, kun olet hyväksynyt vedoksen.

Lisätiedot

Metallikynä josta etuosa on tehty kauniista valuumuovista. Todella onnistunut muotoilu. Kynässä touch toiminto, kromatut yksityiskohdat. Suosikkikynä! Kaiverra tai paina kynän ylimpään osaan. Kynässä sininen muste

Reviews

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Write a review

Techno Kynä

Techno Kynä

Metallikynä josta etuosa on tehty kauniista valuumuovista

30 other products in the same category: